대학/의전원생

HOME 안에 학교소개 안에 대학 소식 안에 공지사항 안에 대학/의전원생

APRU Global Health Student Case Competition 2020

등록일자
2020-03-17
  Dear Colleagues and Students,

It is a reminder that the fifth APRU Global Health Student Case Competition is open for registration. Please see the updated timeline below. We encourage you to take register as soon as possible to secure your spot in the competition.

In this case competition, you will be given an opportunity to practice your critical-thinking and problem-solving skills to help solve global health challenges. Teams of 4-6 students will be given a challenge related to a pressing global health problem. Teams will have up to eight weeks to prepare a 10-minute video in English, proposing a realistic, well designed, and innovative solution.

We encourage you to be creative and showcase out-of-the-box ideas in helping facilitate real changes through this competition.

Please share the message with your students or friends who are interested in global health-related topics.

Updated Timeline:
April 2 - Case challenge sent out via email at 11:59 a.m. (PST)
May 15 – Deadline for universities to register teams
May 28 – Final video submissions due by 11:59 a.m. (PST)
July 1 – Three finalist teams announced via email
October 18 –  The final competition held at the APRU GH annual conference 2020

Details:
The top three videos will be chosen by a panel of international judges and be showcased at the 14th APRU Global Health Conference at Fudan University on October 18-21, 2020.

The winning team will be selected and announced at the Conference.
A prize of USD 500 will be awarded.

Please note the challenge opens from March 13 to May 15, 2020.
Please see the requirements
and eligibility in detail here.
Find out videos and the winners from last year here.

Contact:
For further inquiries, please contact Dr. Melissa Withers at mwithers@usc.edu.

Register Now